Què estàs buscant?

dimarts, 11 d’abril del 2017

Jocs que no van veure la llum: Tiny Toon Adventures - Defenders of the Looniverse

Els Tiny Toons, les entranyables contrapartides infantils dels popularíssims personatges de dibuixos animats de la Warner Bros., ja han aparegut en entrades d'aquest blog altres vegades. 

No els he dedicat una entrada completa, cosa que quedarà per a una altra ocasió, però sí que he parlat d'un dels jocs de la meva infantesa i d'un altre que, com el d'avui, no va veure la llum.


El Tiny Toon Adventures: Defenders of the Looniverse -també conegut com a Defenders of the Universe- era un joc desenvolupat per la mítica i aclamada Treasure que havia de sortir el 2004 per a la PlayStation 2 i, segons Unseen 64, possiblement també per a la Gamecube. 

Es tractava d'un joc de plataformes en què els protagonistes de la ja llegendària sèrie animada s'embrancarien en una aventura en què haurien d'ajudar uns éssers espacials, i aquí el tenim en moviment:


No se saben exactament les causes de la seva cancel·lació, però una de les teories és que Conspiracy Entertainment, que era la companyia que l'havia de publicar, estava passant per un mal moment econòmic i això va provocar algunes cancel·lacions. Tanmateix, durant un temps es va mantenir que acabaria sortint, però la cosa es va aturar i, amb l'arribada de la nova generació, encapçalada per la Xbox 360, es va acabar deixant córrer el projecte.

Estava prou avançat, però, perquè als mitjans especialitzats ja se'n parlava i havia rebut fins i tot la qualificació per edats de l'organisme nord-americà ESRB, per tant sembla que va anar de ben poc que no sortís a la venda. Una llàstima.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...