Què estàs buscant?

dimecres, 11 d’abril del 2012

Els jocs més venuts de la Gamecube

La Gamecube va ser, potser, la consola de sobretaula de menys èxit de Nintendo, i ja en parlarem un altre dia, però les causes les podem trobar en la manca de recolzament de les third parties. Això no vol dir que no fos una gran consola, tècnicament per sobre de les altres de la seva generació i tot (Dreamcast, Playstation 2 i Xbox), però produïda només de 2001 a 2007. 

En aquest temps va vendre, naturalment, milions de jocs, però els 5 que es van instal·lar a més cases són els que repassarem ara en una nova entrada d'aquesta secció. 


I el primer és el Super Smash Bros. Melee, que segons la Wikipedia va vendre 7,09 milions de discos i que és la segona part d'una popular franquícia de lluita amb personatges de l'Univers Nintendo que ha tingut, fins ara, només tres entregues. 


El segueix de molt a prop el Mario Kart Double Dash!!, amb 7 milions, una entrega de la llegendària saga que incorporava la característica (que no tornaria) dels karts amb dos personatges al damunt.


No és fins la tercera posició que veiem el joc d'en Mario que va tenir la Gamecube, el Super Mario Sunshine, potser una mica estrany pel que fa a la seva mecànica però igualment aplaudit per la crítica. Va vendre 5,5 milions de còpies, que són poques comparades amb entregues anteriors i posteriors de les aventures del lampista italoamericà.


Amb 3,07 milions tenim el The Legend of Zelda: The Wind Waker, l'únic de la saga exclusiu d'aquesta consola (també van sortir remakes, conversions i The Legend of Zelda: Twilight Princess, que tenim igualment per a la Wii), i també un dels meus títols desitjats que no hi ha manera d'aconseguir perquè va força caret.


Aproximadament 2,64 milions de còpies va vendre el Luigi's Mansion, un dels títols de llançament de la consola, que va ser criticat perquè no compensava la manca d'un joc del seu germà entre els que acompanyaven la consola en el seu primer dia (el Super Mario Sunshine va sortir després) i també perquè no durava gaire i se'l va comparar massa amb els Mario, tot i que és una proposta diferent. Malauradament també va car, i tinc ganes de tenir-lo per tal d'anar-me preparant per a la seva seqüela, que sortirà per a la Nintendo 3DS enguany.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...