Què estàs buscant?

dimarts, 24 de gener del 2012

Malalts dels videojocs: el comandament més gran del món

Normalment no parlo d'actualitat, només en casos molt especials o quan toquen els videojocs retro, i el cas d'avui compleix totes dues condicions. De seguida sabreu per què té gust retro, i també per què he decidit parlar-ne a la secció de Malalts dels videojocs:


Aquest comandament gegant de la NES, que quan escric això es pot veure, segons el que he llegit, a l'estació Liverpool Street del ferrocarril de Londres, no és la típica collonada de cartró pedra on la gent es fa fotos, sinó que funciona, i la tele plana de darrere amb el Super Mario Bros., a banda de provocar-me enveja perquè jo hi he de jugar en una de 14 polzades si no vull veure'n la imatge distorsionada, mostra el reflex del que la gent pitja al comandament. 


El projecte, que té el nom de NEStalgia, va ser idea d'uns estudiants d'enginyeria que volien trencar el Rècord Guinness de comandaments de consola enormes i tot i així plenament funcionals, i ho han aconseguit amb aquest controlador de la Nintendo de 8 bits que va perfectament (és incòmode, és clar, i requereix un mínim de 2 persones per fer-lo anar) i que és totalment proporcional a l'autèntic, però 30 vegades més gran, alt i gruixut.

Les seves mides: 3,66 metres de llarg, 1,59 d'ample i 51 centímetres d'alt, pesa 114 quilos i va costar més de cinc mesos de feina i 4.000 lliures esterlines (uns 4.787 euros) als tres sonats que el van fer realitat amb la idea de celebrar d'una manera boja el 105è aniversari de la seva associació d'estudiants. Espero que l'organització dels Rècords Guinness els hagi pagat encara que sigui una part del que ha costat, perquè útil, el que se'n diu útil, no és. Déu n'hi do.


1 comentari:

  1. Vaia tela... com mola!!!!
    Segur que t'agradaria tenir-ne un aprop per poder-ho provar jeje

    Tot i que no sigui pràctic, és genial i per fer la gràcia mola ^^

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...