Què estàs buscant?

dimecres, 26 de maig del 2010

Jocs que no van veure la llum: Drac's Night Out (Nintendo)

El joc que no va veure la llum d'avui és una cosa molt estranya. Havia de sortir el 1991 per a la Nintendo i no ho va fer, però val la pena parlar-ne, perquè té caràtula i fins i tot podrem veure'n un vídeo. 


El Drac's Night Out (En Dràcula surt de marxa, podríem dir), curiosa forma de promoció de les sabatilles de Reebok anomenades Reebok Pumps, era obra de la companyia Parker Brothers, els mítics creadors d'alguns dels jocs de taula més coneguts, com el Risk, el Trivial o el Cluedo, i que ara pertanyen a Hasbro. La idea era controlar una versió simpàtica del Comte Dràcula i xuclar la sang de la Mina Harker, i bé, això es feia amb una barreja de plataformes i trenca-closques. 


Tot i que no hi ha cap explicació oficial sobre el motiu de la seva cancel·lació, s'especula amb que probablement els germans Parker es van adonar que el seu salt als jocs de vídeo no començava amb gaire bon peu i van decidir deixar-ho estar. 

Es veu que té força problemes de disseny i jugabilitat, i l'ús de les Reebok Pumps per anar més ràpid i evitar els paranys dels nostres enemics, ficat amb calçador i mai més ben dit, era un dubtós al·licient que mai no sabrem si hauria ajudat, de retruc, a vendre més sabatilles d'aquest model. Quines coses més curioses... 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...