Què estàs buscant?

diumenge, 22 de març del 2009

Accessoris: Game Boy Camera

L'accessori del qual vull parlar en aquesta nit de diumenge, gairebé dilluns, és la Game Boy Camera, un aparell que potser hauria estat millor que sortís en temps de la Game Boy Color, o de la Game Boy Advance, però que es va voler implementar en una consola sense colors com a mostra del suport que Nintendo li va donar fins al final.


L'acompanyava, això sí, la Game Boy Printer, que permetia imprimir les fotos.

De fet es tractava d'un joc que requeria una càmera. El joc consistia en fer fotos i modificar-les amb les opcions del títol, que incloïen icones de tota mena de personatges de la companyia. Aparegut el 1998 i anomenat Pocket Camera al Japó, va néixer orientada al públic més infantil, i se'n van fer de diversos colors, fins i tot una amb motius del The Legend of Zelda: Ocarina of Time de la Nintendo 64.

Com a curiositat, el 1999 va aparèixer al Llibre Guinness dels Rècords com a la càmera digital més petita del món, i de fet en aquell moment ho era. També cal destacar que, igual que tots els cartutxos del catàleg de la portàtil de Nintendo, la Game Boy Camera es podia introduir a la Game Boy Advance, que no va tenir una càmera pròpia tot i que s'havia de fer i fins i tot tenia nom assignat, GameEye. La idea va quedar aparcada fins ara, que ha sortit l'últim model de la Nintendo DS, la Nintendo DSi, amb una càmera de 0,3 Megapíxels.

Però també incloïa 4 minijocs al seu interior que feien ús dels nostres retrats: Ball, DJ, Run! Run! Run! i Space Fever II:



En aquest cas el vídeo és extret del Super Game Boy, l'aparell que permetia jugar amb els jocs de la Game Boy a la Super Nintendo i afegir-los un marc de color (i colors dins el joc si es volia).

En fi... que m'agradaria tenir-la algun dia!


Sabeu amb què es va fer la portada d'aquest disc de Neil Young?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...